• 25/05/2024

Subvencije 2023. – javna preduzeća

1.  Javni poziv za kandidovanje programa utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije “Tekući transferi i drugi tekući rashodi – subvencije javnim preduzećima – za uvezivanje radnog staža”
Odluke

Odluka o usvajanju Programa utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije „Tekući transferi i drugi tekući rashodi – Subvencije javnim preduzećima – za uvezivanje radnog staža“

Program

Program utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. Budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije „Tekući transferi i drugi tekući rashodi – Subvencije javnim preduzećima – za uvezivanje radnog staža“

Javni poziv

Javni poziv za kandidovanje programa utroška sredstava utvrđenih u razdjelu 17. budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije “Tekući transferi i drugi tekući rashodi – subvencije javnim preduzećima – za uvezivanje radnog staža”

Zahtjevi

Zahtjev za dodjelu grant sredstava za Program utroška dijela sredstava utvrđenih u razdjelu 17. budžeta Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu Federalnom ministarstvu energije, rudarstva i industrije “Tekući transferi i drugi tekući rashodi – subvencije javnim preduzećima – za uvezivanje radnog staža”

Izjave

Izjava uz zahtjev za dodjelu grant sredstava

 

Preuzeto sa: https://fmeri.gov.ba/javni-pozivi/subvencije/subvencije-2023-javna-preduzeca/

Digiqole Ad

Related post